Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering kao prijatno iznenađenje na vašem događaju

Kako da ketering bude prijatno iznenađenje na vašem događaju

13.11.2014  |  Komentari: 0

Kada organizujete neki događaj u ime vaše kompanije, neki događaj na kojem će biti i važni poslovni partneri, jedino što vam je zaista važno je da sve protekne kako treba. Sledeći stadijum kada su u pitanju vaša očekivanja je da svim zvanicama bude lepo, a što da ne i da budu oduševljene nečim i da o tome pričaju svojim prijateljima.

Dok jedna škola mišljenja tvrdi da ne postoji loša reklama i da je važno da se o vama govori, makar i u negativnom kontekstu, složićete se da ne bi bilo baš zgodno da se o dogđaju koji organizujete govori u negativnoj konotaciji. I jedna i druga krajnost su retke iz jednog prostog razloga. Većina biznih i korportivnih „iventa“ neopisivo liče jedni na druge. O čemu da se govori kada većina prisutnih bar jednom nedeljno, godinama unazad, posećuje baš takve događaje, na kojima su isti ljudi, isto obučeni, isti ketering, ista muzika i isti novinari.

 

Ketering može da bude razlika
 

Jedan od lakih načina da goste prijatno iznenadite je da im u saradnji sa ketering agencijom predstavite drugačija jela – nešto što niko ne očekuje. Priznaćete da je ovo vrlo jednostavan trik da oduševite poslovne saradnike. Za ketering agenciju to će biti malo veći izazov, ali izazov koji će sigurno prihvatiti i kome će sigurno odgovoriti na pravi način.

ketering kao iznenađenje

Jedan od popularnih načina koji se primenjuje u svetu poslednjih godina je mala izmena uobičajenog jelovnika i ubacivanje nekih tradicionalnih, gotovo zaboravljenih jela, ali serviranih na moderan način i na način koji odgovara onome što zovemo katering.

Kad smo kod serviranja, čak i uobičajeni jelovnik ne mora da bude monoton ako ketering agencija može da priredi neki kreativan način serviranja hrane. Tu do izražaja dolazi i umeće organizatora, a već je poznato da se radi poboljšanja atmosfere na događaju nekada različita jela postavljaju na stolove u različitim delovima prostorije. U potrazi za hranom, gosti obilaze sve stolove kako bi probali više različitih stvari i tako ulaze u komunikaciju sa drugima. Ketering tako pretvara statičan događaj u dinamičan. Čak i ako ketering ne bude u centru pažnje, posetioci všeg događaja će kući otići sa nekim novim poznanstvom.

Ukoliko je pred vama organizovanje bilo kakvog događaja, naša ketering agnecija Lav Cakes iz Beograda će vam rado pomoći da napravite nešto što će biti drugačije i posebno. Kontaktirajte nas.

 

Komentari (0)