Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Kakve rođendanske torte biraju deca - iskustva iz poslastičarnice

Kakve rođendanske torte biraju deca - iskustva iz poslastičarnice

06.07.2018  |  Komentari: 0

Pored toga što ćete iz razgovora sa njima saznati šta oni to žele, to je i prilika da ih od malih nogu naučite kako se prave zajednički planovi komunikacijom, jer su oni mali ljudi koje treba uključitivati u odluke koje se donose u okviru porodice.

 

Gde slaviti rođendan, koje prijatelje pozvati, samo su neka od pitanja koja treba rešiti. Zahvaljujući velikom broju igraonica koje postoje, izbeći ćete nered u kući koji nastaje nakon rođendana, a pritom deca će se sigurno dobro zabaviti. Naravno, neizostavno je i pitanje kako će izgledati rođendanska torta? Na ovo pitanje slavljenici daju odgovore, jer je upravo ovo momenat kada njihova maštarija dolazi do izražaja. Postoji bezbroj opcija koje mogu doći u obzir kada je izgled dečije torte u pitanju i koje umešan poslastičar može da napravi.

 

Torta za devojčicu ili dečaka

 

Slavljenica ili slavljenik? Ne mora nužno da bude podela na roze i plave torte, ali svakako postoje razlike u izgledu torti koje bi najčešće požele devojčice i onih koje bi hteli dečaci za svoj rođendan.

 

Kada su u pitanju devojčice, boje koje će preovladavati na torti su roze, žuta, ljubičasta i to neki nežniji tonovi. Na rođendanskim tortama za dečake dominiraju plava i zelena, koje su i u ovom slučaju u nekom nežnom tonu. Naravno, ovo su najšešći dečiji izbori po iskustvu naših poslastičara, ali je veliki broj i onih koji se odlučuju za druge boje.

 

Boja koja je dominantna na tortama je određena tematikom koju slavljenici biraju. Teme biraju najčešće iz crtanih filmova, bilo da su u pitanju neke situacije iz crtaća ili je u pitanju konkretan karakter.

 

Neke ’devojčica’ teme koje su najkarakterističnije su iz Diznijevih crtanih filmova kako starih, tako i novih. Najčešće biraju Frozen, Snežanu, Pepeljugu... Takođe, tu su i jednorozi, duge, cvetići kao momenti koji se sreću na tortama za devojčice.
I torte za dečake isto imaju motive iz crtanih filmova, a osim toga oni se odluče i da torta ima oblik lopte (fudbalske, košarkaške), automobila, kamiona ili nekog junaka iz video igrice koju igraju trenutno.

 

 

Od fondana ne samo da mogu da budu napravljene čitave slike sa već pomenutim motivima, već i figure na torti vaših mališana. Bilo da je u pitanju jedna veća figura neke Diznijeve princeze, omiljenog Marvelovog junaka ili je pak čitavo malo životinjsko carstvo na dečijoj torti, fondan može da posluži kao sjajno rešenje za realizaciju mašte vašeg slavljenika ili slavljenice.
Nije redak slučaj da se na dečijim tortama ispisuju imena. Često se na rođendanima blizanaca sreće ispisivanje imena na svakoj torti, pošto u ovom slučaju dvojac slavi rođendan, svako ima svoju tortu. I imena mogu da se izrade od fondana, koji se pokazuje kao dobra zamena za šlag. Više je razloga za to da se na dečijim tortama koristi fondan umesto šlaga. Izbegava se topljenje i razmazivanje, a boje i figurice su efektnije. Takođe, mnogo se lakše manipuliše fondanom u smislu da dobijete baš ono što želite na torti.

 

Pored svećica kojima će slavljenička torta svakako biti ukrašena i koje će mališan uz zamišljenje želje da ugasi, ukoliko želite, torta može biti ukrašena i prskalicama.

 

Koji će ukus dečije rođendanske torte biti zavisi, takođe, samo od želje slavljenika i roditelja. Uglavnom, pošto je torta koju će pre svega jesti deca, neke laganije voćne varijante su najpoželljnije, kako ne bi preterano opteretile stomak mališana.

Komentari (0)