Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Najinteresantniji kanapei za vašu proslavu

Najinteresantniji kanapei za vašu proslavu

27.03.2019  |  Komentari: 0

Gotovo na svim proslavama hrana je na prvom mestu ili makar u top 3 stvari kojima treba posvetiti posebnu pažnju. Naravno, važna je i atmosfera, kakva je muzika, ali većini je nekako uvek akcenat na hrani. To je sasvim normalno i logično, jer svi očekujemo da se na većini proslava dobro provedemo i da lepo pojedemo, da probamo nešto ukusno, da probamo nešto što do sada nikada nismo i da jednostavno uživamo u ukusima i u slaganju hrane i pića. Od kada su se pojavile ketering agencije, hrana je dobila jednu sasvim novu dimenziju, jer pored toga što uz takav aranžman sve izgleda lepše, takođe je i vrlo ukusno. Kanapei uvek daju taj poseban šmek svakoj proslavi, a ukoliko nemate ideju, mi imamo nekoliko predloga koje kanapee možete izabrati kako biste oduševili goste.

 

 

Kanapei sa orasima

 

Kanapei sa orasima uvek privlače ogromnu pažnju, a pritom su izvanrednog ukusa. To mogu biti kanapei sa pastom od oraha i kiselim krastavčićima. A takođe mogu da budu i kanapi sa kačkavaljem i celim orahom. Kada se vidi ceo orah, onda deluje mnogo primamljivije. U ketering agencijama znaju koji se ukusi slažu uz orahe, tako da obavezno tražite da imate i ovu vrstu kanapea, zato što se orah idelano slaže uz neke namirnice i pritom odlično izgleda.

 

Kanapei sa tartufima i maslinama

 

Ovoj egzotičnoj kombinaciji niko neće odoleti. Mada je sa tartufima je malo specifična situacija, jer njih neko izuzetno voli, dok ih drugi ne podnose. Tako da nečiji ukus ćete sigurno pogoditi, dok će neko drugi ipak morati da se odluči za nešto drugo, ali to neće biti problem, jer ukoliko naručite mnogo vrsta kanapea, uživaće u probanju svake vste.

 

Kanapei sa tartar biftekom

 

Ovo je kombinacija za prave hedoniste, tačnije za one koji obožavaju hranu i uživaju u svakom njenom segmentu, a posebno za one koji vole meso i biftek. Ovaj kanape je prava fantazija i zato savetujemo da ga imate u ponudi, kada naručujete ketering.

 

Kanapei sa jajima prepelice

 

Ovi kanapei takođe mogu da budu vrlo interesatni. Obično se uz prepeličija jaja dodaje i još nešto. Dakle na baget ili parče hleba se premaže neki namaz, da li je to sir, urnebes ili nešto slično i onda se preko toga stave prepeličija jaja.

 

Kanapei sa dimljenim lososom

 

Vrlo je malo ljudi koji ne vole dimljenog lososa i zato ove kanapee ne smete da zanemarite. Ovi kanapei su uvek ukusni, a mnogo zavisi i od kombinacije, odnosno i od ostalih sastojaka. Obično se uz kanapee sa lososom služi i gorgonzola namaz, kako bi cela kombinacija bila što interesantnija.

 

Kanapei sa avokadom

 

Kanapi sa avokadom će na tanjiru izgledati vrlo primamljivo, posebno ukoliko im se doda i čeri paradajz, kao i mocarela, a u obzir može da dođe i neki interesantan preliv. Ovo može da bude i zdrava verzija kanapea, pa će se tako oduševiti i svi oni koji su na nekom posebnom režimu ishrane ili dijetama, jer će smeti da jedu ove preukusne kanapee. Ukoliko ih sami pravite, onda naravno možete da dodate šta god vi poželite, međutim, u ketering agencijama već znaju šta se najbolje od ukusa slaže, te vam je uvek sigurnija varijanta da naručite.
 

Komentari (0)