Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Saveti za uspesno organizovanje proslave rodjendana

Saveti za uspešno organizovanje proslave rođendana

12.09.2018  |  Komentari: 0

Priprema rođendanske proslave bez mamine torte ili bakinih kiflica, da li možete tako nešto da zamislite? Dok svi znamo da su bakine kiflice neprevaziđene, svesni smo i da nam radno vreme i način života ne dozvoljavaju da se upustimo u usavršavanje pravljenja takvih kiflica, a nije red opterećivati roditelje i rodbinu da pripremaju za nas. Ipak, društvo mora nečim da se posluži? E, tu na scenu najčešće stupa agencija za ketering i na vreme se može poručiti dovoljno kvalitetne hrane za sve.

 

Čini se da u Srbiji još uvek nije u potpunosti prihvaćen ketering kao opcija, ali treba imati na umu da je ono efikasan i brz način za organizovanje proslava, bilo privatnih, bilo korporativnih. Iako se čini i utisak je da je priprema rođendana najjednostavnija, pogotovu ako nisu jubilarni rođendani, to baš i nije u praksi tako. Iako rođendani mogu da izazovu manje nevolja prilikom njihovog pripremanja, nego što je to slučaj sa većim proslavama kao što su svadbe i krsne slave ili korporativne proslave, ali opet mora da postoji lista stvari koje bi trebalo završiti. Uvek je lakše konsultovati se sa iskusnim ljudima iz agencije za ketering jer onda možete detaljno da isplanirate meni i budžet i da ne brinete da li ćete stići i da li će biti dovoljno hrane. Izborom vrhunske agencije imaćete

ukusnu i svežu hranu za vašu proslavu.

 

Zlatna pravila organizacije proslave rođendana

 

Bez obzira da li su u pitanju manje ili veće proslave, današnje ketering službe znaju kako da urede sve da na prvom mestu budu gosti, ali i da se ostavi dobar prvi utisak koji je često i najvažniji. Da bi se rođendan organizovao na pravi način, onda bi se trebao pridržavati se određenih pravila, na koja iskusne ketering agencije mogu da odgovore bez problema. Zato se s pravom može reći da postoji nekoliko zlatnih pravila organizacije jednog slavlja.

 

  • Tematska proslava


Ako želite da organizujete intimnu proslavu rođendana ili se pravi opšte slavlje povodom punoletstva vaše mezimice, onda znajte da tematska proslava ostavlja odličan prvi utisak na goste, a celu proslavu čini interesantijom. U dogovoru sa ketering službom, možete da odlučite koji vam se meni najviše dopada i na koji način sve to aranžirati, a da odgovara temi koji ste odabrali.

 

  • Dekoracija u skladu sa interesovanjima slavljenika


Ako ne pravite tematsku proslavu, svakako možete prostor i hranu, pre svega rođendansku tortu, dekorisati omiljenim likom iz crtaća ili filma. Naime, ako želite da iznenadite svoje dete možete se dogovoriti sa organizatorima slavlja oko dodatne dekoracije ili tematske dekoracije sa omiljenim likovima iz crtanih filmova.

 

 

  • Cvetni aranžmani kao savršen dodatak


Važan deo dekoracije jedne proslave nije samo ukrašavanje restorana ili prostora za slavlje, već i aranžiranje cveća, a pogotovu ako slavljenica ima omiljeno cveće. U dogovoru sa cvećarama, mogu da se naprave ukrasne ikebana koje će se savršeno uklopiti u čitav ambijent, a svakako na vreme potvrdite sve oko aranžmana kako ne bi bilo kašnjenja. Aranžiranje hrane takođe može biti u skladu sa ostalom dekoracijom.

 

  • Proveren meni


Bez obzira da li hranu za proslavu pripremate sami ili naručujete ketering, držite se proverenih stvari. Naravno, uvek dodajte i neke egzotične ukuse, ali veći deo hrane treba da bude prilagođen ukusima većine gostiju. Kada organizujete manju proslavu, verovatno ćete znati i šta posebno vole vaši gosti, pa bi bilo najbolje da u skladu sa tim i naručite hranu. Ako su, na primer, ljubitelji roštilja, znate šta vam je činiti. Takođe, meni neće biti isti ako organizujete proslavu dečijeg rođendana, na kome će gosti uglavnom biti deca, i ako organizujete proslavu svog rođendana.
 

Komentari (0)