Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.

Slana peciva za dečije rođendane - 10 interesantnih predloga

19.06.2019  |  Komentari: 0

Bilo da sami spremate dečiji rođendan i proslavljate ga kod kuće ili da planirate proslavu u nekom manjem restoranu ili igraonici, svakako da morate da razmišljate o posluženju. Kada govorimo o rođendanima koji se spremaju samo za decu, onda se naravno naručuje mnogo manje hrane, ali ta hrana treba da bude veoma ukusna i interesantna. Najbolji izbor su uvek mini koktel peciva, koja možete i sami da spremite. Međutim, ketering agencije nude širok izbor i veoma povoljne cene i posebnu ponudu kada je ketering za dečije rođendane u pitanju, tako da ne morate da ulažete dodatni trud i u ovaj segment, već možete samo da obavite jedan poziv, pogledate šta je interesantno i naručite to što vam odgovara.

 

 

Imamo za vas deset najinteresantnijh predloga kada su u pitanju dečiji rođendani i koktel peciva:

 

MINI HOT DOG

 

Deca vole sve što je mini i što može da im posluži kao jedan zalogaj, zato je dečiji meni poseban i drugačiji. Tako da, mini hot dog je idealno rešenje i trebalo bi da bude deo trpeze bilo kog dečijeg rođendana. Deca uglavnom i vole hot dog, a na rođendanima će to biti poseban užitak.

 

MINI SENDVIČI ZA DEČIJE ROĐENDANE

 

Naravno pored mini hot doga, na trpezi treba da se nađu i mini sendviči. To mogu da budu sendivči u nekoj lepinjici maloj ili mogu da budu u hlebu, koji je isečen tako da ispada samo kao jedan zalogaj, kako smo i napomenuli na početku. To mogu da budu sendviči sa nekim mesom, malo salate i, na primer, kačkavalja. Dakle, sve ono što ide i u veliki sendivč nalazi se i malom koktel sendivču za dečiji rođendan. 

 

MINI PICE

 

I naravno da dečiji rođendani ne mogu da prođu bez pice, to je suština praktično rođendana. Na nekim rođendanima, poznato vam je, naručuju se samo pice. Međutim, ukoliko ste se odlučili za koktel peciva nema potrebe da naručujte i velike pice, već u okviru koktel peciva za dečije rođendane naručite i mini pice. Najbolje bi bilo da one budu u obliku prave pice, jer će tada deci biti najinteresantije.

 

ŽU ŽU

 

Kada se već naručuju koktel peciva, kako proći bez žu žu-a. Definitivno je da većina dece obožava žu žu, tako da priredite im to zadovoljstvo. S obzirom na postojanje i druge hrane, žu žu može da bude potpuno prazan, samo je naravno važno da bude topao.

 

ROLAT SA ŠUNKOM

 

Rolat sa šunkom i sirom, može vrlo lepo da izgleda i da rođendansu trpezu učini bogatijom. Tako da, koji god rolat da izaberete nećete pogrešiti. Može to da bude i rolat sa spanaćem, koji će taman dodati tu prekopotrebnu zelenu boju rođendanskoj trpezi.

 

SLANI ŠTAPIĆI I MINI PERECE SA SUSAMOM

 

Ovo je definitivno izbor koji treba da se nađe na trpezi, jer pored toga što popunjava sve one praznine na stolu, perukusna je hrana i grickalica za sve, ne samo za decu.

 

PITE RAZNIH UKUSA

 

Pite takođe mogu da budu sastavni deo. Može to biti samo jedna vrsta pite, obično su to pite sa sirom, ali mogu da budu i pite sa picom, krompirom, kupusom i slično.

 

PUNJENE KIFLICE

 

Kiflice takođe čine jedan rođendan, te to mogu da budu kiflice sa sirom, mesom, kačkavaljem, šta god da vam padne na pamet.

 

POGAČICE

 

Pogačice služe da popune ponudu i mogu da budu prazne. Ukoliko su prazne, onda treba da budu mekane i ukusne, da bi ispunile kriterijume sočnosti.

 

MINI KREKERI SA PREMAZOM

 

Ovo koktel pecivo takođe može da bude vrlo interesatno za trpezarijski sto. Dakle, to su mini krekeri, koji imaju neki interesantan premaz na sebi. To je ujedno ukusno i jednistveno, a deca vole da probaju ono što do sada nikada nisu videla, niti probala. 

Komentari (0)