Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Sta je bitno za dobar ketering?

Šta je bitno za dobar ketering?

19.04.2018  |  Komentari: 0

Ketering je sastavni deo svakog slavlja, a mnoge domaćice ili organizatori različitih vrsta slavlja i proslava odlučuju da se ne muče previše oko posluženja već da jednostavno naruče ketering. Ketering može da bude slan i sladak, može da uključuje topla i hladna predjela, salate, slane i slatke torte i kolače, voće, povrće, peciva... Svako ko pravi ketering nastoji da se istakne po nečemu pa je zato ova vrsta posluženja često jedno pravo malo remek-delo na stolu kojem se svi gosti dive. Naravno, ovo garantuje ponovno angažovanje jer su zadovoljne zvanice najbolji pokazatelj da je ketering bio dobar.

 

Bez obzira na to da li sami pripremate ketering ili želite da naručite posluženje za svoju zabavu, evo kako da odredite koji ketering je dobar ketering kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolje za svoje goste i sebe.

 

Umeće

 

Odlika dobrog keteringa je svakako raznovrsnost, kako u pogledu same ponude, tako i u pogledu ukusa, načina na koji se kuvar igra sa hranom i finalnog rezultata. Kada pogledate ketering na stolu, jednostavno vidite da li se osoba može pohvaliti kulinarskim umećem ili je nova u celoj priči. Iskustvo, ali i uživanje u kuvanju je ključno za dobru i ukusnu hranu (što verujemo i sami znate), a kao što smo već naglasili, dobar ketering ćete zaista moći da prepoznate na prvi pogled, ali i zalogaj!

 

Kreativnost

 

Ovde bi odmah trebalo naglasiti i to da je kreativnost za ketering jako važna. Naravno, bitno je kuvanje, pečenje, umeće kombinovanja namirnica i ukusa, ali je za ketering važno i to kako će se hrana servirati. Čovek odlučuje i uživa i čulom ukusa, ali i čulom vida. Priznaćate, sigurno ste bar nekoliko puta nešto probali samo zato što je izgledalo dobro, a tek posle se ispostavilo da je i ukus bio dobar takođe. Dakle, kuvanju se zaista treba pristupiti kao da je reč o nekoj vrsti umetnosti i potrebno je izbalansirati i dobar ukus, ali i dobar aranžman, odnosno, serviranje. Verujte, sve se računa i sve može doneti nove angažmane!

 

 

Kvalitet

 

Ketering mora da bude kvalitetan i tu nema dalje rasprave. Poželjno je da se koriste kvalitetne namirnice, sveže namirnice i namirnice koje su proverenog ukusa. Kako svako posluženje čini kombinacija namirnica, ne sme se desiti da jedna pogrešno odabrana ugrozi celokupno jelo. Dakle, odabiru svih sastojaka se pristupa pažljivo, a njihovi ukusi se još pažljivije kombinuju za odličan finalni rezultat. Naravno, uvek treba imati u vidu i vremenski period kada se ketering priprema kako bi sve bilo sveže i ukusno i kako bi se izbegla mogućnost da se nešto od posluženja ukvari.

 

Cena

 

Na kraju, cena keteringa je takođe važna stavka, kako za one koji ketering spremaju, tako i za one koji ketering žele da naruče. Bitno je da postoji određeni odnos cene i kvaliteta i da budete svesni da ketering iziskuje dosta truda i rada. Ovo bi trebalo da imate na umu kada pomislite da je ketering skup. Naravno, u zavisnosti od svojih potreba, ali i slobodnog vremena, odlučite da li vam je isplativije da naručite ketering ili da sami kuvate.

 

Komentari (0)