Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za svaki dan - Lav Cakes Beograd

Ketering za svaki dan

29.05.2014  |  Komentari: 0

Usluge koje nude ketering kuće više se ne praktikuju samo za privatne i poslovne proslave, već i za svakodnevno ovezbeđivanje hrane kako u kući tako i na poslu, vrtiću, školi. Ketering je nakada bio luksuz koji su samo pojedinci mogli priuštiti sebi, dok je danas, usled nedostatka slobodnog vremena za pripremanje hrane kod kuće, ketering postao potreba mnogih.


Ketering je sada dostupan svima


Kako se iz godine u godinu povećavao broj firmi čija je osnovna delatnost pružanje ketering usluga, konkurentnost je dovela do drastičnog pada cena, tako da je sada ketering dostupan svima. Usluge ketering službi mogu priuštiti svi, kako imućni, tako i oni sa nižim prihodima. Cene ketering usluga su daleko niže nego cene u klasičnom restoranu, a kvalitet dobijene hrane je podjednako visok. Više nema svrhe da trošite energiju na kuvanje kada sve vrlo povoljno možete dobiti i iz ketering kuće. Ketering je danas sve zastupljeniji u svakodnevnoj ishrani.


Ketering kuće kuvaju ručak umesto Vas


Ako vam je dosadilo svakodnevno spremanje hrane onda je ketering pravo rešenje za Vas. Ketering kuće vrše dostavu hrane na dogovorenu adresu, u vreme koje Vama odgovara. Na taj način ćete dobiti zdrav i sveže pripremljen obrok samo jednim telefonskim pozivom. Za ukusan ručak iz ketering službe ćete potrošiti neznatno više novca, nego da isti obrok sami pripremate.


Ketering kuće pripremaju kako raznovrsna slana jela tako i brojne slatke poslastice. Putem keteringa možete poručiti neko od tradicionalnih jela, ali i brojne internacionalne, egzotične specijalitete. Sve što poželite da se nađe na Vašoj trpezi ketering služba će pripremiti umesto Vas. Prepustite pripremanje hrane ketering službi, a svoje dragoceno vreme posvetite sebi i svojoj porodici. 


Ketering obrok za zaposlene


Gotovo sve veće kompanije za obezbeđivanje obroka za svoje zaposlene angažuju ketering službe. Na taj način se postiže ušteda vremena i novca, ali i povećanje zadovoljstva samih zaposlenih radnika, što rezultira većom produktivnošću. Uspešne kompanije su davno uvidele da ketering za zaposlene doprinosi njihovom boljem poslovanju.
Ketering obrok za zaposlene se organizuje u kantini u sklopu kompanije. Gotova hrana se iz ketering kuća dostavlja u firme u pojedinačnim pakovanjima. Ketering za radnike se servira u praktičnu plastičnu ambalažu. Na meniu koji se praktikuje za ketering za zaposlene najčešće se nalaze kuvana jela, paste, riba, raznovrsne salate. 


Ketering za vrtiće i škole


Ketering kuće imaju odličnu saradnji i sa vrtićima. Svakoga dana na hiljade dece u vrtićima dobija obrok koji pripremaju ketering službe. Ketering za vrtiće sadrži kvalitetnu i nutricionistički dobro izbalansiranu hranu koja doprinosi pravilnom rastu i razvoju dece. Kontrola kvaliteta i mikrobiološke ispravnosti hrane koju ketering kuće dostavljaju u vrtiće se obavlja svakodnevno. Pored vrtića, putem keteringa se svakodnevno obezbeđuje obrok u velikom broju škola, učeničkih i studentskih domova.


Ketering Lav je uvek tu za Vas


Ketering Lav Vam je na raspolaganju kada god Vam je potreban kvalitetan i ukusan obrok. Naše ketering usluge su dostupne svima. Trudimo se da kako kvalitet hrane tako i kvalitet ketering usluge bude na visokom nivou. Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka za naš ketering.

 

Komentari (0)