Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Ketering za Bozic - Lav Cakes Beograd

Ketering za božićnu trpezu – da stvarno praznujete

01.01.2015  |  Komentari: 0

Božić, najradosniji hrišćanski praznik, po običaju provodimo u krugu svoje porodice. Praznik je prilika da se svi ukućani okupe, da nestanu razmirice, da se prisetimo tradicije. Neizbežno, uz praznike ide i dobra hrana. Božić označava i kraj posta i vreme da se okusi nešto mesnato. Zbog značaja koji ima hrana tokom ovog praznika, domaćice mnogo truda, rada i vremena ulažu u pripremanje božićne trpeze.

ketering za božić


Početak januara uvek donosi i zgusnut raspored za one koji hranu spremaju, ali i za one koji se zadržavaju samo na konzumiranju iste. Iako pripremanje hrane u domu i za članove porodice uvek ima posebnu draž, možda nije loše ponekad i poštedeti domaćicu. Ketering je lep način da to uradimo. Ketering služba može pripremiti razne slane i slatke đakonije za vaše božićno okupljanje. U hrani ćete uživati, a domaćica će po prvi put videti kako zaista izgleda praznik – dan kada se odmaramo.


Priprema praznične trpeze takođe nije ni jeftina stvar, naročito ako se odlučite za kvalitetne sastojke i za dobar komad mesa. S tim u vezi, valja pogledati cene ketering agencija i videti da li se zaista isplatiti uložiti toliko novca (a još više vremena) u pripremu hrane.


Malo ketering, malo domaćica

 

Ukoliko ne želite da glavno jelo za vašu prazničnu trpezu bude napravljeno van vaše kuhinje, opet možete iskoristiti ketering da olakšate pripremanje hrane za Božić. Naime, neka glavno jelo i ovog puta izađe iz vaše rerne, jer nema sumnje da ukućani to najviše vole. Ali možete uštedeti sebi mnogo vremena ako predjelo, hladne i tople slane zalogaje, peciva ili kolače i torte naručite kod ketering agencije. Upravo pripremanje te hrane oduzima najviše vremena, a ketering služba će vam omogućiti slasne zalogaje na dan praznika bez imalo vašeg zalaganja. Uživaćete u njihovom predjelima ili dezertima, a glavno mesto će ipak da zauzme jelo iz vaše kuhinje. Kompromisi su uvek poželjni.


Ako želite da osetite miris mesa sa roštilja, a iz praktičnih razloga to ne možete da izvedete u svom domu, onda možete okrenuti situaciju. Neka glavni specijalitet stigne na vašu adresu, sa profesionalnog roštilja, a vi se pobrinite za salate i priloge, kolače ili tortu.


Lav Cakes ima veliko iskustvo u pripremanju hrane za bilo koju vrstu praznika ili svečanosti. Ketering za praznike sve se češće koristi i kod nas, a mi ćemo sa zadovoljstvom učiniti vašu prazničnu trpezu nezaboravnom.

 

Komentari (0)