Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Torte za različite prilike i kako ih izabrati

Torte za različite prilike i kako ih izabrati

26.07.2017  |  Komentari: 0

Kakva god svečanost bila, nemojte zaboraviti da izbor torte nije nimalo lak i nosi veliku odgovornost. Nijedna proslava, počev od one rođendanske pa do proslave za venčanje, ne može da prođe bez torte.

Izgled torte je ono o čemu većina razmišlja jer naravno žele da svoje goste ostave bez daha. Slažemo se da je to jako važno, ali napominjemo da je jednako bitan i sam ukus torte u kojem će svi gosti kasnije uživati. Naravno, nekad se ne mora čekati poseban povod da bi podelili tortu sa našim najbližima, porodicom i prijateljima, već to uradimo kad god nam srce zaželi.


U zavisnosti od povoda izdvajamo sledeće torte: klasične torte, torte za dečije rođendane, svadbene torte, torte za osamnaesti rođendan.

 


Klasične torte

 


Ove torte prave se od klasičnih sastojaka i imaju jako prepoznatljiv ukus koji nas vraća i asocira na detinjstvo. Napravljene od dosta čokolade, oraha i lešnika predstavljaju elegantan i dobar izbor za svaku priliku. Preporučujemo da se naprave dan ili dva ranije, da bi sastojcima dali dovoljno vremena da se stope i sjedine. Kada je u pitanju ova vrsta torti, ukus je prioritet i od njega se više očekuje nego od samog izgleda torte. Kada smo kod izgleda, klasične torte imaju standardan, uobičajan izgled, ali to nikako ne umanjuje njihovu privlačnost. Ako ne želite da eksperimentišete, onda su klasične torte poput Reforme, Španskog vetra ili Moskve pravi izbor za vas. Ove torte su svima dobro poznaten i nikad ne izlaze iz mode.

 


Torte za dečije rođendane

 


Rođendanska torta je nezaobilazana stvar bez koje nijedna rođendanska žurka ne može da prođe. Ona je za mališane jako važna, stoga najbolje je da se kod izbora torte konsultujete sa detetom. Poslastičarnice danas pružaju dosta mogućnosti u smislu da slušaju želje dece, dopuštaju im da oni sami dizajniraju svoju tortu i na taj način omogućavaju mališanima da budu sami svoji majstori. Kao inspiracija za dečije torte mogu služiti razne igračke i video igrice, bez kojih danas nijedno dete ne može. Tako na primer napravite ili naručite tortu vašem detetu u obliku junaka njegove omiljene igrice. Kao zamena za tortu mogu poslužiti nekad i čokoladni mafini koje deca prosto obožavaju.

 


Svadbene torte

 


Mladenačke torte se razlikuju od drugih, kako zbog određenih detalja tako i zbog izgleda. Kada je u pitanju svadbena torta ona mora da ispunjava sve kvalitete i tu ne sme da postoji greška. U moru različitih oblika, ukusa, dekoracije ponekad je teško napraviti pravi izbor. Svim gostima se ne može ugoditi, ali ono što svakako možete jeste da odaberete tortu na nekoliko spratova s tim da svaki sprat bude sa drugim ukusom. Na taj način ćete imati za svakog po nešto a i omogućićete da većina gostiju uživa u ukusu koji njoj najviše prija.

 

svadbene torte


Torte za osamnaesti rođendan

 


Proslava punoletstva je za tinejdžere vrlo važna, stoga predlažemo da rođendanske torte biraju upravo oni, slavljenici, prema svom ukusu i afinitetima. Uglavnom su to torte u obliku automobila, broja osamnaest, jarkih su boja, sa buketima srca ili zvezdica...
 

Komentari (0)