Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Potpuno neobične svadbene torte

Potpuno neobične svadbene torte

28.06.2017  |  Komentari: 0

Venčanje je poseban moment u životu svake osobe i svaki detalj tog čina treba da bude savršeno isplaniran. Mladenci sve više praktikuju da njihova svadba bude što originalnija i teže inovativnošću. Postoje mnogo načina da učinite vaše venčanje inovativnim, a jedan od njih je svakako svadbena torta. Predstavljamo vam neke primere neobičnih svadbenih torti. Da li biste se i vi usudili i opredelili za jednu od ovakvih?

 

Izvrnute svadbene torte

 

Trospratna bela torta sa figuricama mlade i mladoženje na vrhu mnogima nije dovoljno interesantna, ali zamislite takvu istu tortu samo okrenutu naopačke? Da, svakako se radi o izvrnutoj torti. Svojim neobičnim izgledom izvrnuta torta nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer originalnost jeste ono što najviše privlači pažnju i mladenaca i gostiju.
Za ovakvu vrstu poduhvata potrebni su vam iskusni poslastičari koje će moći da iznesu vašu ideju do kraja. Postupak izrade je izuzetno složen, redosled slaganja spratova je obrnut, a cela konstrukcija treba biti dovoljno jaka kako ne bi doslo do neželjenih efekata.

 

svadbene-torte

 

Svadbene torte od mafina

 

Svadbena torta od mafina jeste svakako nešto što će impresionirati goste na svadbi. Ovaj lep, moderan desert je originalno rešenje u kome će uživati svi. Torta od mafina može imati nekoliko spratova, a ako strahujete da ćete izgubiti dragoceni trenutak sečenja torte sa svojim voljenim, ne brinite. Napravite na vrhu jednu manju tortu koju ćete preseći kada dodje do vrhunca ceremonije uz zvuke neke romantične melodije. Ovakava vrsta torte je praktična za spremanje i serviranje i možete je ukrasiti na mnogo različitih načina.

 

Sve više u trendu – mladenačke torte geode

 

Naime, reč je o tortama koje su prekrivene jestivim kristalima, napravljenim od šećera i obojeni tako da imitiraju ametist, smaragd ili neki drugi kristal. Geode mladenačke torte inspirisane su geodama, geološkim formacijama od sedimentnih i vulkanskih stena koje su ispunjene kristalima i mineralima. Za ovaj trend zaslužena je Rachel Teufek koja napravila čuvenu tortu Amethyst. Ova vrsta torti nije samo originalna već je i glamurozna i elegantna, a posebno je zanimljiva ljubiteljima prirode.

 

Mermerne torte

 

Danas se sve češće mogu videti mermerni dezeni torti na određenim svadbenim proslavama. Efekat mermera se dobija dodavanjem boja u glazuru, ali se boje pritom ne umešaju i ne sjedine u potpunosti. Koje će nijanse preovladavati zavisi od samog stila venčanja. Slobodno možete odabrati više boja kako bi dobili intezivniji efekat.

 

Svadbene torte u ombre stilu

 

Kada govorimo o ombre tehnikama prelivanja boja od tamnijih ka svetlijim nijansama i obrnuto ne mislimo samo na frizure, već i na ukrašavanje kako svadebenih tako i rođendanskih torti. Ovu tehniku i način dekoracije možemo primeniti na svim elementima venčanja, od pozivnica, bidermajera, torti, venčanica do dekoracija na stolu. Ono zbog čega je ova vrsta torti popularna za ukrašavanje mladenačkih torti je zbog senčenja koji dovodi do zanimljivog vizuelnog efekta. Efekat senčenja može da se izvodi i na fondanu i na šlagu. Čak može da se radi i na detaljima za ukrašavanje. Ovo će dati poseban izgled torti i zato se parovi sve češće odlučuju baš za ovakv stil.

Komentari (0)