Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Božanstvena svadbena torta i njeno trojstvo

Božanstvena svadbena torta i njeno trojstvo

28.09.2017  |  Komentari: 0

Toliki izbori, tolike informacije da dane provodite sedeći i guglajući kako da sebi skratite preslatke muke. Da li ste znali da je svadbena torta bila obavezan deo svakog venčanja u starom Rimu i da se lomila iznad glave mlade kako bi se označio početak dominacije muškarca nad ženom u braku? Taj običaj je odavno mrtav na našu sreću, ali ne znači da i vaša želja da izdominirate na sopstvenom venčanju! Zbog toga udahnite duboko, pročitajte tekst u nastavku i pravac put trojstva koje čini božanstvo svadbenu tortu.

 

svadbena torta

 

Prva stanica poslastičarnica

 

Ako se raspitujete kako da dođete do neke znamenitosti kada ste u inostrastvu i kada vam je nešto nepoznato, onda ne postoji razlog da se ne raspitate i o poslastičarnicama pre nego što krenete na put. Imaćete brojne savetnike tako da vam putovanje neće teško pasti, jer saputnici će vas oraspoložiti. Prijatelji, porodica, sećanja na svadbe na kojima ste bili ili jednostavno internet. Dakle, kada ste se raspitali i došli do prve stanice, kontaktirajte poslastičara i zakažite sastanak. Nemojte se ustručavati da iznesete sve svoje ideje baš poslastičaru. Ipak je to samo osoba od koje zavisi kako će izgledati božanstvena svadbena torta.

 

Druga stanica je ukusgrad

 

U zavisnosti od toga koju tortu odredite, toliko i ukusa ćete posetiti. Naime, ukoliko se odlučite za tortu bez spratova, savet je da ona bude neutralnog fila. Vanila fil sa dodacima čokolade malo ko može odoleti. Ipak, retko se ko opredeli za samo jedan ukus, jer je to toliko specijalan dan da jedan ukus ne može adekvatno opisati vašu sreću i radost. Zbog toga se često mladenci odlučuju za svadbenu tortu na spratove. To su zapravo više torti napravljenih od različitih materijala i poređanih redosledom kojim vi želite. Na taj način se mogu zadovoljiti dva zahteva božanstvene svadbene torte. Prvi je da je bude dovoljno za svakog gosta po parče, a drugi je zadovoljenje svačijeg nepca. S obzirom na veličinu svadbe i broj zvanica, svadbena torta može ići i do sedam spratova, ali se obično bira tri sprata-tri ukusa. Jedan sprat bude nugat, drugi sprat voće, a treći puslice. Drugi način zadovoljenja mnoštva ukusa jesu mini svadbene torte koje su malo veće od kapkejkova, a predstavljaju pravu dugu ukusa.

 

Treća stanica je tortino novo odelo

 

Pored ukusa, kao najvažnijeg dela svadbene torte, drugi bitan element jeste izgled. Kako će izgledati i kako će se prezentovati. Da bi svadbena torta bila kompletna, možete je dekorisati na različite načine. Ukrašavanje možete prepustiti u potpunosti poslastičatu ili doneti određene smernice, crteže, fotografije i tražiti da vam se na taj način oslika svadbena torta. Možete je ukrasite ili šlagom ili fondan masom. Izbor i mogućnosti su samo vaše. Takođe, možete biti u trendu svo troje pa tako vaša svadbena torta može da ima ombre, klasična-oslikani vitraž ili da jednostavno bude golišava! Kod postizanja ombre efekta, boja se nanosi postepenim prelaskom od svetle ka tamnijoj nijansi. S druge strane, golišava svadbena torta svakim svojim filom pokazuje svoju unutrašnju lepotu. Na taj način, svaki sloj daje svoj lični pečat.

Kada ste završili hodočasničko putovanje, spojili ukus i izgled, dobićete božanstvenu svadbenu tortu za venčanje.
 

Komentari (0)