Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Dan venčanja – san svake mlade

Dan venčanja – san svake mlade

24.08.2017  |  Komentari: 0

Svaka devojka, pogotovu buduća mlada, razmišlja o tome kakvo će njeno venčanje izgledati, kakvu bi venčanicu obukla, koju bi dekoraciju za restoran, koje cveće za bidermajer i kakva će mladenačka torta biti. Iako se venčanje smatra posebnim danom i uglavnom većina parova sama odlučuje o tome koliko će gostiju biti, nekada venčanje može da bude samo u krugu mladenaca i najbliže rodbine. Svedeno i ugodno venčanje često je dokaz da je mladenicima važno da se zaista lepo provedu i da taj dan bude baš onakav kako su oni zamislili.

 


Međutim, dok neki mladenci sve detaljno planiraju, ima i onih kojima svadba nije svadba ukoliko nema 200 ljudi, bez dobre hrane i pića proslava ne može da se zamisli, a iznošenje svadbene torte nikako ne može da prođe bez trubača. Kako god da vam više odgovara, sigurno je da sami treba da se opredelite kako će jedan od najlepših dana u vašem životu da izgleda.

 


Saloni venčanica nude širok asortiman robe, haljine najnovijih modnih trendova, venčanice kao iz bajke, a odavno se više ne robuje bojama, pa pored bele, mogu se iznajmiti i venčanice drugih boja, roze, bež, ljubičasta, pa čak i crna. U svakom slučaju, ukusi su različiti i na vama je da sami izaberete koju ćete boju. Takođe, kada je odelo za mladoženju u pitanju, moguće je kupiti košulje u svim bojama, a da li ćete se odlučiti za kravatu ili leptir mašnu, to je lično vaš izbor.

 


I zapravo, svaka sitnica koja se planira za venčanje trebalo bi da bude sopstveni izbor mladenaca, jer su to detalji koji će se pamtiti. Naravno, najviše će se pamtiti sudbonosno da pred matičarem i sveštenikom, ali prijatna atmosfera i vesela družina dugo će ostati u sećanju. Ipak je to, kako se kaže, jedan od najsrećnijih dana u životu, zar ne?

 


Kakve se svadbene torte nude?

 


S obzirom na to da su se svi restorani sprecijalizovali i nude, osim dobre hrane i pića, svojumuziku, pa i apartmane za prenoćište, takođe imaju u ponudi i dekoraciju, svadbene torte, pa čak i limuzinu. Reklo bi se da je organizacija venčanja danas postala isplativ biznis. Recimo, neki restoran uz svoju salu nudi i sopstvene ljude koji će je dekorisati, a ukoliko niste već naručili, preko restorana možete poručiti i svadbene torte, jer je sve međusobno isprepletano i vlasnici poslastičarnica rade u dogovoru sa vlasnicima restorana.

 

svadbena torta

 

Naime, mladenačka torta trebalo bi da bude kreativna i posebna, jer ona je samo jedan od detalja koji će se posle proslave pamtiti. Da li ćete izabrati neku tortu raskošne i jarke boje ili vam se pak sviđaju svadbene torte koje su nesvakidašnje i koje imaju više spratova, sve zavisi od vaše želje. Takođe, mladenci na vrhu torte mogu biti statični, ali i u pokretu, tako da možete da ih izaberete po sopstvenom nahođenju. Na motoru, u autu, mlada povlači mladoženju za kravatu samo su neki od primera mladenaca koji mogu krasiti svadbene torte. Takođe, ukoliko je torta na dva ili tri sprata, možete se odlučiti da svaki sprat bude različito obojen sa puno detalja ili pak različitih boja, ali bez detalja. Naravno, vi možete da predložite oblik i ukus svadbene torte, pa u dogovoru sa osobama iz poslastičarnice da vidite da li je moguće vašu želju realizovati. Sve u svemu, neka je sa srećom i neka vaš prvi zalogaj bude posebno sladak!

Komentari (0)