Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte u trendu

Svadbene torte u trendu

20.09.2017  |  Komentari: 0

Kako bi se izbegle svađe i predstavili celu paletu različitih svadbenih torti, napisali smo za vas jedan mali priručnik o svadbenim tortama u trendu.

 

Golišava torta


Moglo bi se reći da je u protekla barem dva milenijuma, svadbena torta predstavljala mesto gde pitanje šlaga ili fondana od marcipan mase neupitno. Mnogo šlaga, fondana, raznovrsnih i začuđujućih jestivih ukrasa za svadbene torte za koje nismo mogli da poverujemo da su jestive. Ipak, i tome je izgleda došao kraj. Naime, instagram su preplavile fotografije golišavih svadbenih torti. Ne brinite se, niko ih neće skinuti zbog kršenja raznoraznih pravila. Sa dolaskom ere golišavih torti, napokon zaista postaje bitno ono šta je unutra. Golišava svadbena torta svakim svojim filom pokazuje svoju unutrašnju lepotu. Na taj način, svaki sloj daje svoj lični pečat. Pritom i izgled je dosta jedinstven. Odaju pomalo interesantan starinski prizvuk. Morate ih videti da biste se uverili!

 

svedbene torte

 

Ombre

 

Ombre tehnika dekorisanja svadbenih torti postala je izuzetno popularna za veoma kratak period. U pitanju je tehnika senčenja koje pruža jedinstven vizuelni efekat. To je tehnika gde se boja nanosi postepenim prelaskom od svetle ka tamnoj i možete upotrebiti dve ili više nijansi različitih ili istih boja. Za razliku od golišavih torti, za ombre efekat torta mora biti obložena šlagom ili fondan masom. Ombre tehnika usavršavanja se može primeniti na samoj svadbenoj torti ili na ukrasima koji se na njoj nalaze. Takođe, isti efekat se može postići senčenjem različitih nijansi iste ili različlitih boja ili jednostavno belim ukrasima poređanim tako da stvaraju iluziju senčenja.

 

Kontrast

 

Ukoliko vas dvoje predstavljate suprotnosti koje se privlače, možete izabrati i dekorisanje svadbene torte putem tehnike kontrasta. Jednostavno je. Dve kontrasne boje prekrivaju božanstvenu glazuru na torti. Ukoliko ne volite toliko prehrambene boje, dovoljno je i da asimetrično ukrasite jedan deo svadbene torte tamnom čokoladom, a drugi deo belim fondanom. Čuli smo da je pravljenje kontasta čokoladom zapravo pun pogodak.

 

Kapkejk

 

Svi se pitaju kako se probila ideja za kapkejk svadbenu tortu, jer narušava njen tradicionalan oblik. Kako bilo, ova ideja je osvojila ceo svet. Ovakve vrste svadbenih torti su idealne ukoliko je proslava venčanja skromna po pitanju broja ljudi ili jednostvano treba zadovoljiti mnoge ukuse te je svaki kapkejk zapravo tortica za sebe.

 

Dizajnerska svadbena torta

 

Ukoliko je vaša lestvica za svadbenu tortu u trendu zaista visoko, onda predlažemo dizajniranje svoje torte. Ili jednostavno preslikavanje suštine poznatih modnih brendova poput Koko Šanel, Luj Viton, Versaće ili Dior na fondan torte. Dizajnirane svadbene torte na ovaj način su prava mala umetnička dela koja oduzimaju dah. Verujemo da biste želeli da se i jedna ovakva torta nađe na vašem mladenačkom stolu.
 

Klasik!

 

Ukoliko gajite duboko osećanja i privrženost antikvitetima i dobrim starim vremenima, onda je klasična svadbena torta najbolji izbor za vas. Klasične svadbene torte su obično prekrivene beli fondanom ili fondanom u boji slonovače i ukrašeni su jestivim imitacijama ni manje ni više nego dijamanata. Naravno, kao zamena mogu poslužiti i jestive imitacije sedefastih bisera. Ipak su biseri simbol neprolazne klasične lepote.

Komentari (0)