Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Inspirativne torte za svadbe tradicionalnog tipa

Inspirativne torte za svadbe tradicionalnog tipa

29.01.2016  |  Komentari: 0

Ako ste se rešili da napravite tradicionalno venčanje sa mnogo zvanica i sa poštovanjem svih običaja u toku svog savršenog dana, onda će za vas idealan izbor biti torte za svadbe tradicionalnog tipa, koje će dodatno podcrtati stil čitavog venčanja.

 

Ipak, i tradicionalne torte za svadbe dobile su novi vid kako korišćenja bele boje, tako i dodataka u vidu ruža, a kao poseban izdvaja se i stil modernosti u okviru klasike. Odlučite se za jednu od ove tri opcije i sigurno nećete pogrešiti.

 

Bela kao dominantna boja torte za svadbe

 

Bela se i dalje koristi kao osnovna ili čak jedina boja torte za svadbe, a to posebno važi kada su tradicionalni primerci ovog slatkiša u pitanju.

 

Pošto se i tradicija može interpretirati na nov, savremen način, tako se možete odlučiti za izgled svoje torte za svadbe koji ima i modernijih primesa. Primera radi, to su torte za svadbe koje su rađene u potpunosti u beloj boji, od šlaga ili fondana, okruglog oblika i na tri sprata. Kao jedini ukras, njima se dodaju biseri na pregibe spratova ili pak oko oboda samo jednog sprata (najčešće srednjeg, a zatim najnižeg).

 

Ako vam se biseri čine kao previše diskretan dodatak torte za svadbe, možete birati i malo upečatljivije momente, poput dodatka svetlo-roze boje ili reljefa u fondanu, koji će predstavljati čipku. Za tradicionalne torte za svadbe važno je da se ne skrene u prenatrpanost i da sve ostane što jednostavnije, a opet prefinjeno i glamurozno.

 

Kao poslednju varijantu ove opcije tradicionalne torte za svadbe, izdvojićemo potpuno belu tortu sa cvećem od fondana na vrhu, koja deluje posebno elegantno i prozračno, unoseći dašak romantike ovim detaljem.

 

torte za svadbuRuže kao večiti dekor

 

Ruže su oduvek bile dodatak torte za svadbe – od sedamdesetih godina prošlog veka, ruže se u svim bojama i vidovima dodaju na torte za svadbe: od pravih, prirodnih rezanih ruža, do onih sitnih, cvenih, pa sve do danas pravljenih od šlaga ili fondana.

 

Ako se odlučujete da cvet ljubavi ukrasi i površinu vaše torte za svadbe, znajte da to možete učiniti u nekoliko vidova. Prvi je, svakako, reljef u fondanu, diskretan i manje upečatljiv, ali opet elegantan i prefinjen.

 

Druga opcija je pravljenje ruže od šlaga po obodima spratova torte za svadbe. Ovde morate biti veoma pažljivi pri izboru poslastičara, te se okrenite samo profesionalcima koji će umeti da ovakav izgled postignu.

 

Treća mogućnost je, naravno, dodavanje ruža u vidu manjeg buketa na sam vrh torte za svadbe, odnosno njihovo postavljanje na pregibe spratova.

 

Sve verzije nose notu elegancije, te se nemojte libiti da se odlučite upravo za ovakav izgled sopstvene torte za svadbe.

 

Viktorijanski stil torte za svadbe – za modernost u tradiciji

 

Na samom kraju, moderno interpretirana tradicija nešto je što danas posebno izdvaja viktorijanske torte za svadbe od svih ostalih. Naime, pored bisera i, eventualno, nekoliko cvetova, ove torte za svadbe dekorisane su i cirkonima i broševima, odnosno različitim dodacima „nakita“ rađenog od fondana u retro, odnosno vintidž, stilu.

 

Kako je retro i dan-danas sinonim za romantiku, to viktorijanske torte za svadbe biraju oni koji žele da čitav dan venčanja prođe u posebno romantičnom duhu, te ukoliko želite pravu slavu ljubavi, ovo je izbor za vas.

Komentari (0)