Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Kreativne ideje: najbolje torte za svadbu prema tipu mladenačkog para

Kreativne ideje: najbolje torte za svadbu prema tipu mladenačkog para

14.01.2016  |  Komentari: 0

Savršeni dan budućeg bračnog para trebalo bi u potpunosti organizovati prema sopstvenim željama i potrebama, a to isto važi i za – izgled torte za svadbu. Da čak i na ovom elementu svadbe možete ostaviti lični pečat, dokaz su sledeće ideje. Inspirišite se i budite kreativni, jer poslastičarski trendovi za ovu sezonu nalažu upravo – originalnost.

 

Romantične torte za svadbu

 

Za sve romantične parove, tu su večite romantične torte za svadbu, mahom ukrašene cvećem i rađene u pastelnim tonovima.

 

Nemojte bežati od ovog klasičnog izgleda, ali se potrudite da ga prilagodite trendovima. To najpre znači da birate cveće u pastelnim nijansama na beloj, bež ili svetlo-roze podlozi torte za svadbu, koje će poput vodopada padati preko spratova.

 

torte za svadbu

Druga opcija je ukras od samo jednog cveta, nonšalantno prebačenog preko površine poslednjeg sprata. Možete se odlučiti i za posebno romantičan look torte za svadbu, koji podrazumeva ruže rađene od šlaga, poput nabora, po obodima svakog ili samo jednog sprata.

 

Čitavom ugođaju doprineće i biseri, koji se mogu naći kao ukras pregiba samo dva ili više spratova. Takođe, i poneka liščica, odnosno stabljika, dozvoljeni su, jer zelenilo razbija kombinaciju pastelnih tonova klasične romantične torte za svadbu.

 

 

Originalan i pomalo otkačen izgled

 

Za sve one koji žele da izgled njihove torte za svadbu ima samo njihov lični pečat, odličnu mogućnost predstavljaju razni otkačeni toperi, koji ne moraju klasično prikazivati mladence. Možete tražiti od poslastičara figurice koje gotovo doslovno preslikavaju vas kao par ili napraviti neku od samo vama svojstvenih situacija na vrhu torte za svadbu.

 

U tom slučaju, čitava „scena“ može biti uređena tako da pokazuje vas dvoje na putu, u kolima, kako se bavite određenim hobijima i slično.

 

Takođe, na vrhu torte za svadbu mogu se naći i vaši inicijali ili neki drugi natpis, koji će celokupnom izgledu ovog slatkiša dodati poseban šarm.

 

Glamur i elegancija

 

Da su torte za svadbu često veoma otmene, dokaz imamo na gotovo svakoj drugoj svadbi.

 

Ipak, vi se i ovde potrudite da ostvarite svoj lični pečat, pa dodajte štras, metalik zlatnu ili bakarnu boju, srebrne ukrase koji imitiraju šare od mraza na prozorima ili ukrasite spratove cirkonima.

 

Vodite, svakako, računa da ne preterate, jer se dešava da ovakve torte za svadbu lako skliznu u kič. Tako na beloj osnovi birajte da istaknete samo jedan obod spratova nekom od metalik boja, ili uklopite šare poput veza ili čipke sa cirkonima.

 

Tako ćete najbolje postići umerenost, koja je za otmenost ključna.

 

Torte za svadbu u retro stilu

 

Ako kao par težite retro stilu, retro svadbene torte su prava stvar za vas.

 

Tu možete birati vintidž ili rustični izgled, koji će svaku tortu učiniti i pomalo romantičnom. Pri tome se može dozvoliti da čitav apovršina torte za svadbu deluje kao nezavršena, odnosno sa vidljivim potezima ukrašavanja šlagom ili fondanom, čemu se pridodaje cveće ili razne bobice.

 

Ovakve torte za svadbu neretko se postavljaju na podlogu poput panja, te bi se moglo reći da je čitav stil inspirisan prirodom. Neobične i romantične, sasvim je sigurno da će sve goste ostaviti bez daha.

Komentari (0)