Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Metalik sjaj, ruže, mašne: torte za svadbu koje oduzimaju dah

Metalik sjaj, ruže, mašne: torte za svadbu koje oduzimaju dah

05.02.2016  |  Komentari: 0

Da nam svaka nova modna sezona diktira stilove i u drugim oblastima, dokaz su upravo torte za svadbu, koje prate gotovo svaki pristigli modni stil i prisvajaju ga kao svoj.

 

Upravo zato se može reći da moderne torte za svadbu ostavljaju bez daha svojim najnovijim trendovima i potpuno drugačijim shvatanjem ovog, najvažnijeg slatkiša u životu.

 

Torte za svadbu u metalik bojama

 

Metalik boje osvojile su modnu scenu još davno, ali su zato sve prisutnije na površini torte za svadbu.

 

Srebrna ili zlatna jestiva boja, kojom se farba, uglavnom, samo obod jednog sprata, veoma je efektna, te i ovaj jedan ukras u minimalističkom duhu pretvara u upečatljiv i fenomenalan detalj.

 

Međutim, ako primera radi pravite jesenje venčanje, zanimljivije bi bilo da se okrenete boji bakra na površini torte za svadbu, jer će se ova nijansa savršeno uklopiti sa ostalim bojama jeseni koje se mogu naći na vašoj torti.

 

Da tu nije kraj, dokaz su i torte za svadbu koje se dekorišu uspravnim zlatnim ili srebrnim linijama, te čitava torta izgleda kao do pola livena u zlatu ili srebru. Veoma originalno, otmeno i šik.

 

svadbene torteCveće kao večna inspiracija

 

Za cveće bi se moglo reći da je, gotovo uvek, glavna inspiracija prilikom organizacije svakog venčanja, te i torte za svadbu. Ako u pitanju nije veštačko, pravo ili cveće od fondana koje nonšalantno pada preko čitavih spratova, onda se makar jedan cvet uglavnom može naći na svadbenoj torti.

 

Ipak, trendovi su otišli i korak dalje, te umesto klasičnih pastelnih ili crvenih cvetova, sada možemo sresti ljubičasto ili plavo cveće na beloj površini torte za svadbu, koje pravi savršen kontrast i skreće pažnju, te možete načiniti izlet i u ove tonove ako biste da dodate neki upečatljiv element celokupnom izgledu venčane torte.

 

Modni dodaci na površini torte za svadbu

 

Od aksesoara ne možemo pobeći ni ovom prilikom, ali kako oni mogu rešiti brojne dileme, red je da ih i pomenemo.

 

U ovom slučaju pre svega mislimo na torte za svadbu koje su dekorisane biserima, čipkom, mašnama ili sitnim vezom, poput reljefa u fondanu.

 

Kako se torte za svadbu u okviru ovog stila kreću od onih preterano do onih diskretno ukrašenih, to se možete rešiti za kombinaciju svega navedenog ili pak samo jedne mašne u metalik boji koja će istaći, primera radi, samo najviši sprat torte za svadbu, tako što će obuhvatati na pregibu sa donjim spratom.

 

Mogućnosti je bezbroj, a vi se rešite za onaj dodatak koji i inače često nosite i koji vam odgovara.

 

Ombre stil i crno-beli kontrasti

 

Ombre, odnosno prelivanje nijansi jedne boje od najsvetlije do najtamnije i obrnuto, zastupljen je i na površini torte za svadbu. On pojednostavljuje stvari u tom smislu što se, prilikom njegovog izbora, možete rešiti da samo bojama istaknete izgled torte za svadbu ili mu pak možete dodati i druge ukrase.

 

Večito šik, crno-bela kombinacija preselila se i na torte za svadbu, te ne čudi što je ovaj poslastičarski trend i posebno popularan. Bilo da kombinujete crno-bele spratove ili crne mašne oko belih spratova, preporuka je da razmislite o biserima kao dodatku, jer se oni neodoljivo uklapaju u ovaj kolorni kontrast.

Komentari (0)