Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Neobične i unikatne svadbene torte

Neobične i unikatne svadbene torte

19.08.2015  |  Komentari: 0

Svadbene torte u klasičnoj beloj boji i dekorisane šlagom već odavno nisu aktuelne na mnogim svadbama, jer se u današnje vreme teži originalnosti i kreativnosti u svim vidovima, pa tako i onda kada je napopularniji slatkiš u pitanju. Pravi majstori poslastičarskog zanata danas su u prilici da naprave svadbene torte kakve poželite, te možete otvoreno razgovarati o svojim idejama i biti sigurni da će ih oni sprovesti u delo. Mi Vam pružamo inspiraciju za samo Vašu, originalnu svadbenu tortu, a Vi slobodno nakon ovog teksta pustite mašti na volju.

 

torte za svadbuSasvim drugačije figurice na vrhu

 

Figurice mladenaca gotovo su neizbežne na vrhu svake svadbene torte, ali one mogu porpimiti sasvim drugačiji izgled. Mladenci urađeni kao mali plišani medvedi koji drže srce slatko su i neobično rešenje. Mlada koja vuče mladoženju za kravatu ili one figure koje predstavljaju mladoženju koji prenosi svoju dragu preko praga njihove kuće takođe se mogu naći na vrhu svadbene torte, čiji spratovi mogu biti ukrašeni stepenicama posutim laticama ruža. Za sve originalne parove, tu si mladenci koji se bave vašim omiljenim hobijima: na primer, mlada na vrhu svadbene torte čita knjigu, dok mladoženja svira gitaru ili drži laptop ili fudbalsku loptu.

 

Svadbene torte poput tornja u Pizi

 

Od svadbene torte napravljene ukoso možda Vam se zavrti u glavi, ali je sigurno da će vaša svadba ostati upamćena i po ovom detalju. Spratovi svadbene torte naginju se pod uglom od dvadesetak stepeni, i deluju kao nabacani jedan na drugi. Pravo šmekersko rešenje čini poslednji sprat u obliku šešira ili poklona sa velikom, upečatljivom mašnom. Ovakve svadbene torte sve su popularnije i traženije, a ako volite unikatna rešenja, našli ste pravu izbor za sebe.

 

Vrt raznobojnog cveća

 

Cveće je oduvek bilo jedna od omiljenih dekoracija svadbene torte, ali sada poprima potpuno nov stil, koji podrazumeva tortu bukvalno načinjenu od cveća od fondana. Možete birati raskošne bukete na vrhu poslednjeg sprata ili se odlučiti za cveće koje u slapovima pada preko jedne strane spratova, te će izgled vaše svadbene torte postati romantičan i elegantan. Cveće takođe može biti urađeno kao reljef u fondanu po ivicama ili obodu torte, dok njihova trodimenzionalna varijanta može pratiti samo pregibe spratova, dajući osnovnoj beloj boji potpuno nov izgled. Za sve one koji vole prirodu, idealne su i svadbene torte koje predstavljaju vrtove, ukrašene lišćem, cvećem i travom od fondana, kojima se čak može dodati i minijaturno drveće na obodima spratova. U krajnjoj liniji, na vrhu možete prekopirati i sopstvenu baštu.

 

Ombre tehnika svadbene torte

 

Ombre je postao jedan od dominatnih trendova u modi i frizerskim novitetima, ali i u poslastičarskim stilovima. Svadbene torte rađene ovom tehnikom podrazumevaju nijansiranje od svetlije ka tamnijoj, ili obrnuto, nijansi određene boje. U tu svrhu, uglavnom se biraju pastelne boje poput bež ili roze, mada i žuta može biti sasvim originalan izbor. Za sve koji vole raskoš, svadbene torte nijansirane kraljevsko ljubičastim nijansama dobro su rešenje, s jedne strane jer upečatljivo razbijaju belinu ostalih detalja enterijera i mladenačkog stola, a sa druge jer je ova boja moderna i retko upotrebljavana u svadbenim aranžmanima.

Komentari (0)