Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Neverovatne torte za svadbu ispunjenu romantičnim trenucima

Neverovatne torte za svadbu ispunjenu romantičnim trenucima

12.02.2016  |  Komentari: 0

Romantika je definitivno jedan od pratećih elemenata svih venčanja, te bi se i za mnoge torte za svadbu moglo reći da se u potpunosti uklapaju u ovakav stil i začinjavaju ga i svojom rapsodijom slatkih ukusa. Stoga se treba potruditi da se i kraljica dana, torta, uklopi u ovu bajku.

 

U narednoj sezoni, čekaju nas veoma inspirativne romantične torte za svadbu, koje svojim izgledom osvajaju i najtvrđa srca.

 

Slapovi raznobojnog cveća

 

Na romantiku, logično, uvek prvo asocira cveće. Cveće je i inače gotovo redovno dodatak torte za svadbu, ali se u narednoj sezoni venčanja preporučuje – preterivanje.

 

To konkretno znači da bi izgled torte za svadbu u celini trebalo da sačinjava cveće, bilo da birate da obodi spratova budu dekorisani šlagom u obliku ruža (bilo pupoljaka bilo rasvetalih) ili da se odlučujete za filigranski rad latica u reljefu fondana.
Takođe, veoma su inspirativne i torte za svadbu kojima po spratovima pada, u vidu vodopada, raznobojno cveće u raznim pastelnim nijansama. Ovakvi cvetovi dodaju se u trodimenzionalnim formama, a svaki cvet se pažljivo radi kako bi ostavio utisak prirodnog.

 

Kao poslednju opciju, predlažemo izuzetno prefinjenu formu bele torte za svadbu na tri sprata, koja je veoma jednostavna, a na čijoj se prednjoj strani rascetava ogroman cvet sa mnogo manjih i većih latica, koji takođe može biti u beloj ili nežnoj, puderasto ružičastoj boji.

 

Rustične torte za svadbu

 

Rustika je stil inspirisan prirodom, te ne čudi što su rustične torte za svadbu posebno romantične. Ovakvi svadbeni slatkiši obično se poslužuju na jestivoj „tacni“ koja izgleda poput panja drveta, beli su i dekorisani grančicama, lišćem, voćem ili poljskim cvećem.

 

Bilo da se usudite da postavite prirodne biljke na površinu torte za svadbu ili veštim poslastičarima prepustite izradu ovih motiva od fondana, ovakve torte veoma su inspirišuće i čitavoj atmosferi dodaju nežan ton.

 

Možete im dodati i inicijale mladenaca u srcu, koji izgledaju kao izrezbareni u kori drveta. Pomalo detinjasto, ali svakako romantično.

 

Mat ružičasta prefinjenost

 

Ružičasta je uvek u skladu sa romantikom, a to posebno važi za torte za svadbu. Naredne sezone mat roze torte od fondana zameniće ombre stil i ružičasti šlag, i dodati i jednu prefinjenu, elegantnu notu svim venčanjima.

 

Ružičaste torte za svadbu možete ukrašavati biserima iste boje, ali mi predlažemo kombinaciju sa jednim spratom dekorisanim cirkonima i krupnim broševima, koji će dodati i jedan retro stil celokupnom izgledu.

 

Potpuno bele torte za svadbu sa interesantnim natpisima

 

Uz romantiku i cveće, bela boja je svakako ta koja obeležava dan venčanja. Zato i torte za svadbu najčešće imaju upravo belu kao makar podlogu za različite dekoracije.

 

Novi trendovi, međutim, nalažu potpuno bele torte za svadbu, koje će krasiti originalni natpisi u srebrnoj ili izuzetno svetloj sivoj boji. Primera radi, po obodima spratova mogu biti ispisani stihovi omiljene pesme mladenaca, koja će im biti svirana i kao prvi ples, zaveti ili neke druge samo njima bitne reči.

 

Drugu opciju predstavljaju nešto drugačiji toperi na poslednjem spratu torte za svadbu. To znači da se odustaje od klasičnih figurica mladenaca i prelazi na natpise, isključivo u belom, poput natpisa „love“, „happy“ ili inicijala mladenaca.

Komentari (0)