Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Šik inspiracija: torte za svadbu koja će se prepričavati

Šik inspiracija: torte za svadbu koja će se prepričavati

22.01.2016  |  Komentari: 0

Svi dobro znamo da venčanje ne može da prođe bez - torte za svadbu. Torta je, prosto, kraljica ovog dana, ona se seče u okviru prvog zajendičkog posla koji mladenci simbolički obavljaju, njen izlazak prati posebna pesma i nalazi se u središtu mnogih fotografija. Ako ste skoro bili na nekom venčanju, skoro je sigurno da vas je oduševio izgled torte za svadbu, a ako planirate svoj savršeni dan, sto posto vam nije lako da izbor torte i napravite.

 

Zato smo mi tu – da posebno inspirišemo, ovoga puta u prefinjenom i šik duhu.

 

Viktorijanske torte za svadbu

 

Ako vam odluka za izgled torte za svadbu teško pada, najpre krenite od bele boje. Sa belom nikada ne možete pogršiti, jer je ovo boja čitavog dana venčanja i gotovo se redovno bira makar kao podloga torte za svadbu.

 

Ovoga puta, naš predlog je, međutim, da u okvirima bele i ostanete. Možete se rešiti za viktorijanski stil torte za svadbu koji se odlično slaže sa ovom bojom, pre svega zato što podrazumeva bisere kao dodatke i velike bele broševe. Čitavoj ovoj slatkoj priči može se dodati i puderasta roze nijansa u vidu sitnih detalja i onih potpuno diskretnih, poput kamenčića u broševima ili nekog manjeg ružinog pupoljka. Pošto viktorijanski stil podrazumeva i bogatstvo, na broševe torte za svadbu može se, u okvire, dodati i zlatna boja, ali ponovo u što neupadljivijim i svedenijim detaljima.

 

Tako ćete jednostavno, sa nekoliko elemenata, postići šik, prefinjen izgled.

 

Ljubičasti momenti

 

Ljubičasta je odavno jedna od omiljenih boja većine dizajnera, pa se tako sasvim očekivano preselila i na torte za svadbu, kao jedan, posebno upečatljiv i efektan detalj ili pak u vidu više manjih elemenata.

 

Nijansa ove boje koja naginje ka tamnoplavoj odlično se slaže uz belu podlogu i srebrne detalje. Tako se možete odlučiti za torte za svadbu poput one koja kombinuje jedan veliki ljubičasti cvet sa srebrnom trakom oko oboda jednog sprata, koji je dodatno ukrašen cirkonima.

 

Druga varijanta je nijansiranje samo jednog od spratova torte za svadbu ljubičastom bojom, odnosno samo obod najnižeg torte za svadbusprata rađen ombre tehnikom koja se kreće od tamnije ka svetlijoj ljubičastoj nijansi, da bi naposletku prešla u belu. Čitavoj priči mogu se dodati i ruže u šlagu po čitavom obodu najvišeg, belog sprata, kako bi se postigla potpuna dimanika, a opet ostalo u granicama prefinjenih detalja kakve zahteva svaka šik torta.

 

Vez i čipka za eleganciju

 

Ako su vas prethodni predlozi ipak ostavili nepotpuno zadovoljnim, onda će vas sigurno oduševiti vez i čipka koji mogu ukrasiti površinu torte za svadbu u raznim varijantama. Ova filigranska izrada sasvim sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sama po sebi je veoma upečatljiva.

 

Najpre možete birati diskretne šare u reljefu fondana i rešiti se za potpuno bež ili belu tortu, jednostavno ukrašenu samo ovakvim dekoracijama. Za one malo hrabrije i zahtevnije, predlog su torte za svadbu koje krase elementi u tri dimenzije poput veza, te deluje kao da je deo venčanice ili vela prebačen preko torte za svadbu. Upravo ovakvi momenti efektno mogu istaći romantiku čitavog dana.

 

Budite šik i ne zaboravite da baš takve mogu biti i torte za svadbu!

Komentari (0)