Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte inspirisane trendovima sa modne piste

Svadbene torte inspirisane trendovima sa modne piste

11.12.2015  |  Komentari: 0

Moda diktira i promene u drugim sferama, poput uređenja enterijera, dekoracija korica knjiga i sveski, posuđa i ostalih predmeta, a već dugo se, i veoma često, seli i na svadbene torte, što pogotovo važi za pojedine detalje haljina i suknji. Evo kako je visoka moda prešla i na naše tanjire, naročito kada je najbitniji slatkiš na svetu u pitanju.

 

Rese i lepeze. Rese su dugo bile zamislive samo na ćilimima, zatim su ukrašavale suknje i haljine, a sada su i deo svake šik i moderne svadbene torte. izrađene od fondana, rese mogu ukrašavati obod samo jednog ili pak svih spratova torte, dok se na njen vrh mogu postaviti male lepeze kao dodatni ukrasi. Simpatično, zar ne?

svadbene torte kao sa moden piste

Čipka. Neizostavna prilikom izrade donjeg veša i venčanica, već dugo krasi i svadbene torte. Dobra stvar kod čipke je što može biti samo diskretan detalj ili pak obmotavati čitavu površinu spratova, kao i što može biti reljefno izrađena u fondanu ili dodata u vidu trodimenzionalnih detalja. Za šta god da se odlučite, sa čipkom nema greške za postizanje glamuroznog izgleda svadbene torte.

 

Til. Slojevi tila takođe karakterišu venčanice i svečane haljine, te su i svadbene torte u slojevima poput paučine izuzetno popularne i šik. Njih je teško napraviti, te birajte iskusne poslastičare ako ste se rešili za ovu verziju.
Karneri. Popularni karneri nalaze se kako na suknjama, tako i bluzama, mantilima, haljinama...i naravno, na površini svadbene torte, bilo da su smešteni na najnižem spratu kao ukras ili je čitava torta urađena u ovom stilu. Odlično se kombinuju sa cvećem na vrhu svadbene torte.

 

Falte. Izrazito ukusno, otmeno i elegenatno izgledaju svedene svadbene torte dekorisane samo faltama, najčešće u beloj ili nekoj od pastelnih boja. Faltice mogu ići u raznim smerovima kako bi razbile jednostavnost, te učinile da torta izgleda originalnije.

 

Perje. Izuzetno aktuelno tridesetih godina prošlog veka, perje je sada posebno popularno kao ukras svadbene torte. bilo da se veštačko perje dodaje spratovima ili se peruške od fondana postavljaju kao ukras, ovo je uvek originalno rešenje za tortu. Takođe, predivno izgledaju i svadbene torte kojima je perje iscrtano u reljefu od belog ili fondana u nekoj pastelnoj boji.
Svadbene torte u ombre stilu. Ombre stil je krenuo od farbanja kose i uspešno se preselio i na odeću, a zatim i na svadbene torte. Nijansiranje u tonovima jedne boje izgleda savršeno bez obzira na to da li ste se rešili za potpunu jednostavnost ili pak karnere ili falte. Takođe zahteva vrhunsko poslastičarsko umeće.

 

Cirkoni i/ili šljokice. Svadbene torte mogu zablistati u punom sjaju sa ovakvim dodacima, ili se njihova jednostavnost može oplemeniti dodavanjem cirkona ili šljokica. Ovi ukrasi, u kombinaciji sa belom ili bež, posebno otmeno deluju.

 

Svadbene torte inspirisane nakitom. Nakit je neizostavni aksesoar na modnim pistama, te su biseri, srebro i zlato inspirisali i poslastičare da postave „biserne ogrlice“ oko oboda spratova svadbene torte ili pak po čitavoj površini. Trenutno su veoma popularni srebrni ili zlatni „lančići“ koji se obmotavaju oko čitavih spratova svadbene torte i kombinuju sa belom ili mat bojama.

 

Komentari (0)