Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte za zimska venčanja

Svadbene torte za zimska venčanja

06.05.2015  |  Komentari: 0

Snežna princeza i njen princ su svakako prve asocijacije, a važnu ulogu u toj bajci igraju i svadbene torte, koje u periodu od decembra do marta obično nose zimske tonove, ali i zagrevaju srca svojim ukusom. Svadbene torte sa zimskim i snežnim motivima su poput snežnog dana posmatranog kroz prozor toplog doma. Radi se o prelepom i čistom prizoru, u kojem oko uživa, bez obzira na to što nema naročitog šarenila.

 

Kad ima ljubavi nema zime, pa tako venčanje tokom ovog doma svojom tolplinom ne zaostaje ni po čemu za letnjim venčanjem. Tako je i sa tortom.

 

Najčešći izgled svadbene torte u zimskim mesecima


Dekoracija svadbene torte za venčanja tokom zimskog perioda može da bude inspirisana jednostavnim detaljima kao što je belina, pahulje snega ili led. I ovakve torte će i dalje zračiti toplotom. Zimski ambijent je prilika da se vratimo čistim i svetlim bojama, za razliku od nešto tamnijih tonova koji vladaju u ostatku godine. Ukrasi poput velikih pahuljica na bokovima torte ili poput snega napravljenog od šećera najčešće se viđaju na tortama za zimska venčanja. Poslednjih godina pravi sneg viđamo sve ređe, a i kad ga vidimo on više nema onu belinu kakvvu je nekada imao i kakvu pamtimo iz detinjstva. Svadbene torte sa snežnim i nežnim belim tonovima nas vraćaju u to čisto doba. svadbene torte za zimska venčanja


Detalji mogu da budu i u prazničnoj crvenoj boji, a najčešće boje koje se još mogu kombinovati su ledeno plava i srebrna.
Naravno, uvek postoji mogućnost da se odstupi od konvencionalnog i da se napravi nešto potpuno drugačije, ali to sa sobom nosi rizik od „promašaja“. Možda bi u toj situaciji bilo najbolje potražiti kompromis, a to bi mogla da bude torta u nekoj od drugih, jačih, boja, ali sa snežnim detaljima, pahuljama i slično.


Kod ukusa nema nikakvih ograničenja. Uz tortu snežnog izgleda možete ponuditi i sličan, lagan ukus, ali i jake čokoladne ukuse koji će da naprave pravi kontrast i da zagreju vaše goste.


Pogledajte i svadbene torte iz naše bogate ponude klikom na ovaj link.

Komentari (0)