Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Značaj pravog ukusa svadbene torte

Značaj pravog ukusa svadbene torte

01.06.2015  |  Komentari: 0

Ako ste jedan od onih hrabrijih parova koji se odlučio da svdbeno veselje kao i sam čin stupanja u brak proslavi sa nekoliko stotina zvanica, onda pre svega da vam poželimo sreću i kažemo svaka čast. znacaj pravog ukusa svadbene torte

Priprema svadbenog veselja traje i do nekoliko meseci pre dešavanja istog. To je period kada ćete u toku jednog dana promeniti i mišljenje i raspoloženje po nekoliko puta. Proživi se svašta i dosta toga, ali je rezultat i vrhunac vašeg truda ipak najlepši. Prilikom perioda pripreme kada brinete o sali, meniju, venčanici, odelu, burmama, ima deo potrage koji nosi epitet najslađeg. Najslađi je deo kada treba da se odlučite oko svadbene torte, slatko je jer isprobavate razne ukuse i vrste ovog delikatesa, a onda birate oblik, veličinu, boju, ukras i sve što ide uz svadbene torte. Neko ima tetku, sestru, majku ili komšinicu koja ume da pravi svadbene torte i da se igra fondanom, ali ipak smo mišljenja da to treba da se prepusti profesionalcima. Ukus svadbene torte birate sami, odlična je opcija da ukoliko izaberete tortu na sprat, jedan, dva, tri, svaki sprat može da bude određenog i posebnog ukusa, a opet ukrašeno na vama svojstven način. Sada pričamo o ukusima, a nekom drugom prilikom ćemo se pozabaviti ukrašavanjem svadbene torte, jer u toj temi granica je vaša mašta.

 

Čokolada za tortu kao i za brak


Kao najidealniji ukus za sve torte je čokolada, tako da je naša preporuka, da u vašoj svadbenoj torti bar jedan sprat obiluje čokoladnim ukusom. Nećete pogrešiti u izboru, a rukovodite se time da želite da vam i u braku sve bude kao čokolada, slatko i čvrsto.

Kupovina svadbene torte više nije kao što je nekada bila jer ni te kupovne torte nisu više smese sa previše margarina. Baš iz toga razloga, pravi profesionalci koji se bave pravljanjem svadbene torte, rođendanske ili neke druge ulažu napore da sve torte budu kao one koje su vaše bake ili mame pravile za vašu porodicu, pre svega ukusne. Danas je kvalitet najbolja preporuka, zato o kvalitetu i pravom ukusu torte brinu svi oni kojima je stalo do poslovnosti i dobre reklame.

Vratimo se na ukuse, ako ste izabrali da jedan od spratova svadbene torte bude čokoladni, onda ste na skoro već pola puta do završenog posla. Neizostavan deo dobre, a potom i lepe torte jeste plazma keks, neka vam jedan sprat bude torta sa plazmom, pri tom poslastičaru naglasite da ne želite previše margarina, imajte slobodu jer je ipak to vaša torta. Ukoliko ste se odlučili za tri sprata, vaš posao je skoro gotov. Preporučujemo da treći sprat bude prepun voćnih ukusa i nota, jer ćete tako unapred odrediti sudbinu vaše svadbene torte. Možemo reći da je to torta za svačiji ukus i niko neće imati pravo da kaže ni jednu ružnu reč.

 

Vaše želje su zapovesti


Nemojte dozvoliti da vam ovako lep i sladak trenutak bude gorak i neprijatan, vi ste glavni i uvek treba da znate da postoji kompromis i da se sve želje ispune. Pravi profesionalci u ovom poslu samo će vam pomoći i doprineti ispunjenju vaših želja da vam i sam trenutak, kao jedan od najbitnijih na svadbenom veselju, dolazak svadbene torte bude prijatan i da uživate u svakom ukrasu, ukusu i zalogaju.


Ne zaboravite da prvo parče delite sa supružnikom, kao što ste se zavetovali da ćete deliti i dobro i zlo do kraja života, neka parče svadbene torte bude prva od slatkih stvari koje ćete deliti u zajedničkom životu.

Sve naše svadbene torte možete pogledati ovde.

 

Komentari (0)