Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Biseri, srebro, zlato: glamurozne torte za svadbe koje oduzimaju dah

Biseri, srebro, zlato: glamurozne torte za svadbe koje oduzimaju dah

27.06.2016  |  Komentari: 0

Glamur se, kada su u pitanju torte za svadbe, javlja u dve verzije: prva insistira na jednostavnosti i svedenosti, dok drugu odlikuje mnoštvo detalja i ukrasa.

 

Za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti ako vam je cilj da izgled vaše torte za svadbe bude deo elegancije i prefinjenosti, kao celokupnog duha vašeg savršenog dana. Kao prvi među ukrasima izdvajaju se biseri, za njima slede srebro i zlato, a zatim bogato ukrašene vintidž-viktorijanske torte za svadbe.

 

svadbena tortaTorte za svadbe posute biserima

 

Biseri su oduvek bili sinonim za eleganciju i prefinjenost, te ne čudi što su se kao posebno tražen ukras našli i na površini torte za svadbe.

 

Ako se odlučujete za nešto svedeniji izgled, birajte da smestite bisere samo na pregibe spratova torte za svadbe ili pak po obodu samo jednog sprata.

 

Kao savršen pratilac biserima izdvojilo se cveće na vrhu torte za svadbe, i to pre svega ruže, ciklame i narcisi, kao poseban dodatak. U kombinaciji sa biserima se, međutim, mogu naći i trake, odnosno mašne, takođe u formi detalja samo jednog sprata.

 

Ako se odlučite da boja vaše torte za svadbe bude samo bela ili pak nežna roze, onda će biseri biti pravo rešenje za vas, jer dodaju dinamiku čitavoj kreaciji, koja istovremeno ostaje veoma svedena i prefinjena.

 

U bojama plemenitih metala

 

Srebro i zlato dominiraju kao metali od kojih se pravi nakit, ali i u izgled torte za svadbe za narednu sezonu.

 

Prve među njima ističu se torte za svadbe koje su u potpunosti bele, dok samo obod jednog sprata biva dekorisan bojom u srebrnoj ili zlatnoj nijansi.

 

Nešto bogatiji i raskošniji izgled torte za svadbe će imati ukoliko im se doda pravi nakit u ovim bojama, počevši od sitnih detalja do filigranski rađenih ukrasa za sam vrh torte za svadbe. Razmislite i o zlatnim ili srebrnim ružama, koje mogu ukrasiti obod najnižeg sprata i tako dodati raskoš celokupnom izgledu torte za svadbe.

 

Glamurozni, viktorijanski stil torte za svadbe

 

Viktorijanski stil pripada pravoj raskoši, i kombinuje se sa biserima na gotovo čitavoj površini torte za svadbe. Ipak, da ne biste skrenuli u kič, savetuje se da bisere koristite isključivo oko oboda jednog sprata ili na pregibima spratova.

 

Možete se, međutim, okrenuti i nešto neobičnijem izgledu, te pustiti bisere da padaju poput ogrlica preko čitavih oboda spratova torte za svadbe, dok će najniži sprat biti dekorisan ružama od šlaga u ružičastoj boji. Takođe, na „ogrlice“ od bisera mogu se dodati i razni broševi u vintidž stilu, koji će dodatno oplemeniti čitav izgled torte za svadbe.

 

Ono što će, međutim, sasvim sigurno svima oduzeti dah, jesu biseri rađeni u svetloj, a ne mat varijanti, koji izgledaju poput pravih bisera, odnosno uske biserne ogrlice oko samo jednog oboda torte za svadbe.

 

Imajte na umu da retki, odnosno mestimitično postavljani biseri sada padaju u drugi plan, i zamenjuju ih oni postavljeni blizu. Tome se, u okviru viktorijanskog stila torte za svadbe, mogu dodati veliki zlatni ukrasi, poput nakita, koji će dodatno pomoći glamuroznom i raskošnom izgledu torte za svadbe. Ako je glamur vaš cilj, našli ste rešenje!

Komentari (0)