Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Morske i mornarske torte za svadbe u letnjem periodu

Morske i mornarske torte za svadbe u letnjem periodu

12.08.2016  |  Komentari: 0

Ako ste rešili da pravite venčanje u toku leta, i – što je još bolje – napolju, u bašti nekog restorana ili kafića ili pod šatorom, za vas će najbolje rešenje biti letnje torte za svadbe inspirisane morem, mornarskim look-om i plažom. Sve što treba da uradite jeste da se odlučite za ukus svoje torte za svadbe, i dozvolite magiji morskih detalja da vas ponese, kako biste došli do izglkeda torte za svadbe koja će sasvim sigurno svim vašim gostima u potpunosti oduzeti dah.

 

svadbena tortaČuvena mornarska plava za dekoraciju torte za svadbe

 

Za početak, najjednostavniji izgled mornarske torte za svadbe svodi se na belu boju koja će ujedno biti podloga i dodatak tamne plave boje koja će biti uzeta za dekoraciju, a čija nijansa podseća na beskrajne morske dubine.

 

Možete se odlučiti za belu boju torte za svadbe na tri ili pet spratova, okruglog oblika, sa gornjim slojem od šlaga ili fondana. Njoj neka budu dodati cirkoni ili biseri za instant dodatak glamura i prefinjenosti, a završni izgled neka izgled ovakve torte za svadbe dobije postavljanjem tamne, plave mašne oko makar jednog sprata.

Druga opcija je da bela boja torte za svadbe dobije plave detalje u vidu štrafti oko oboda makar jednog sprata, kao i da sam vrh torte za svadbe bude ukrašen plavim i zlatnim inicijalima mladenaca.

 

Torte za svadbe inspirisane morem i plažom

 

Posebno zanimljive i originalne su letnje torte za svadbe inspirisane morem i plažom na različite načine.

Jedan od njih svakako predstavlja ombre izgled torte za svadbe koji podrazumeva nijansiranje šlagom od najsvetlije do najtamnije nijanse plave ili obrnuto, čiji ukrasi uglavnom predstavljaju neke detalje iz mora, poput morskih zvezda, školjki ili čak ribica.

 

Prave morske torte za svadbe idu čak i korak dalje, pa se dekorišu detaljima iz mora u svim bojama, od morske trave u svojim prirodnim bojama, do raznobojnih školjki i morskih zvezda različitih oblika i veličina. Posebno su slatki i toperi za morske torte za svadbe, koji često predstavljaju dva morska konjica kako se ljube.

 

Mnoge letnje torte za svadbe inspirisane su i detaljima plaže, pa tako vrhovi torte za svadbe dobijaju, umesto figurica mladenaca, ležaljke sa suncobranom, sidra ili mornarsku užad, a kao pravi hit izdvajaju se torte za svadbe koje na plaži, u kupaćim kostimima, predstavljaju mladu i mladoženju. Pun pogodak za pravo letnje slavlje!

 

Pravi mornarski izgled

 

Na samom kraju, za sve koji su zaljubljeni u mornarski stil, biće najbolje rešenje da isto iskoriste i za izgled svoje torte za svadbe. Počevši od mornarskih pruga na površini torte za svadbe u beloj i plavoj, odnosno teget boji, pa sve do mornarske kape i mornarske kape sa čipkom (koja simbolizuje mladu) na vrhu torte za svadbe, ovaj look osvaja sve više srca mladenaca.

 

 

Kao posebno zanimljive izdvajaju se one mornarske torte za svadbe čija se dekoracija svodi na mornarsku užad i čvorove, koji predstavljaju i čvrstu buduću zajednicu dvoje zaljubljenih. Za njima ne zaostaju ni torte za svadbe sa dodatkom sidra u različitim veličinama, koji simoblišu uplovljavanje u mirnu bračnu luku.

Komentari (0)