Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Šta to krasi najotkačenije svadbene torte na svetu?

Šta to krasi najotkačenije svadbene torte na svetu?

04.12.2015  |  Komentari: 0

Od romantičnih preko klasičnih do otmenih i modernih, svadbene torte kao prava poslastičarska umetnička dela definitivno moraju ukrasiti svako venčanje. Bilo da planirate ovakav događaj ili volite da prisustvujete svadbama, na izgled svadbene torte sasvim sigurno obraćate posebnu pažnju.


Ali, da li ste se zapitali: kako izgledaju potpuno otkačene svadbene torte?

 

Svadbene torte koje su postale hit na internetu


Prva torta koja je probila sve moguće granice pažnje na internetu jeste ona koja je prikazivala, od najnižeg do najvišeg sprata, ljubavnu istoriju mladog bračnog para. Dakle, izgled ove svadbene torte sveo se na mladoženju samog u podnožju, zatim mladu na narednom spratu, njih kako se ljube na klupi, a zatim, na najvišem spratu svadbene torte, i kao mladence, u venčanici i odelu.


Ovu romantiku nedavno je zamenila površina svadbene torte kojoj je uspravna leva polovina bila ukrašena raskošnim belim cvetovima, u klasičnom stilu, a desna predstavljala najpoznatije heroje stripova i crtanih filmova. I kompromis je važan za brak, pa je tako uticao i na izgled svadbene torte ovog para.


Jestiva cvetna bašta


U redu, cveće jeste gotovo neizostavno kao ukras svadbene torte, ali šta se dešava kada poželimo pravu cvetnu baštu? Tada nastaje prava poslastičarska magija! Torta čija je površina potpuno prekrivena filigranski izrađenim trodimenzionalnim ružama čini da se zapitamo – koliko li je strpljenja i truda njen stvaralac uložio da stvori ovakvo umetničko delo. Za njim se vode i naši poslastičari, dodajući makar u vidu ukrasa ovakve cvetove na svadbene torte.


Torta u obliku mlade


Oh da, dobro ste pročitali. Svadbene torte u obliku mlade i nisu takva retkost kako se na prvi pogled može učiniti. Pritom se ne misli na neku mladu u raskošnoj venčanici, već poslastičari ulažu i trud i umeće da oslikaju i lice mlade koja se tog dana venčava. Otkačeno, zar ne?


Lopta na lopti na... lopti?


Baš tako. Svadbene torte na spratove okruglog oblika unapređene su u oblik koji predstavlja nekoliko lopti naslaganih jedne na druge. Tu se priča ne završava – ovakve svadbene torte (koje liče na nakrivljenog Sneška Belića) dodatno se ukrašavaju apstraktnim šarama u reljefu, te su ujedno veoma zahtevne za izradu.


Svadbene torte poput zvezdanog neba


Ako ste pravi romantici, ovakve svadbene torte sasvim sigurno će Vas ostaviti bez daha. U mat verziji, sa podlogom tamnoplavog neba na kom se presijavaju zvezde i ljubičasta svetlost, čitava površina svadbene torte izgleda kao da ste upravo bacili pogled kroz teleskop. Nestvarno i očaravajuće.


Hamburgeri, knjige, gramofoni i... Nintendo!


Jeste činjenica da se svadbene torte mogu napraviti u gotovo svakom predmetu koji zamislite, ali je zanimljivo da su mnogi parovi išli čak dotle da biraju i omiljenu hranu, poput hamburgera sa pomfritom, čak i za izgled svoje svadbene torte.
Kao posebno neobične, treba izdvojiti rustične svadbene torte, koje obično predstavljaju maslaganu burad i na čijoj su površini kao urezani inicijali mladenaca, uokvireni srcem. Interesantan je i izgled svadbene torte koji se bazirao na motivima iz crtanog filma „Alisa u zemlji čuda“, odnosno šeširu, kartama, čajnikom i šoljom.


Pošto ste pročitali kakve su sve otkačene svadbene torte oduševljavale mnoge goste na svadbama, da li ste dobili neku ideju za svoje venčanje? Znajte da je ostvarivo sve što zamislite!

Komentari (0)