Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Svadbene torte kao iz bajke - Lav Cakes Beograd

Svadbene torte kao iz bajke

26.09.2014  |  Komentari: 0

Pripreme za svadbeno veselje su uveliko odmakle, ostalo je još samo nekoliko stvari da sve završite, a među njima je i odabir svadbene torte. Već smo vam pričali o ukusima, i iako se kaže da o ukusima ne treba raspravljati, mi se nosimo mišlju da kada je ukus svadbene torte u pitanju, uveliko treba da se raspravlja i napravi najbolja kombinacija. Ali kada je reč o svadbene torte kao iz bajke ukrašavanju i izgledu svadbene torte, tu ne treba mnogo petljati prste nego vam dati nekoliko saveta kako treba da razmišljate i da uz pomoć pravih profesionalaca i umetnika u ovom poslu vaše zamisli i ideje da realizujete. Već smo napomenuli da je izgledu vaše svadbene torte granica vaša mašta, dakle, samo ako ste dovoljno kreativni i maštoviti, u ponoć na svadbenom veselju zvanice će ostati bez teksta, jer će znati da je to remek delo ustvari plod vaše zajedničke mašte.

 

Samo je mašta granica

 

Hajde da sada pričamo o ukrašavanju svadbene torte. Ako ste izabrali tortu na, recimo tri sprata, svaki sprat može da priča jednu vašu priču, sva tri sprata mogu da budu jednako ukrašena kao jedna priča, ili da bude jednostavna ali sa detaljima koji vama znače nešto u životu. Mi vam ipak preporučujemo da pobegnete od jednostavnosti i šablona, pobegnite od već viđenih vizuelnih rešenja, promenite makar boju ukoliko vam se dopadne izgled neke svadbene torte koja je već rađena. Neka se bar u jednom detalju vaša torta razlikuje od prethodne svadbene torte, kao što će se razlikovati i vaš život i brak. Ne kažemo bez razloga da je granica vaša mašta, neka to bude torta kao iz bajke, torta koju ste stvorili samo za vas i koja će kako ukusom, ali i izgledom opisati vaš prvi bračni korak.

Svadbene torte se kao i mnoge druge ukrašavaju fondanima i jestivim bojama, fondan je za pravog umetnika i profesionalca materijal od koga može da se napravi gotovo sve što ste zamislili u vašoj glavi. Iz toga razloga budite pažljivi kada budete birali ko će biti realizator vaše svadbene torte, neka to bude osoba u koja vam uliva poverenje, neka to bude iskusna osoba i neko sa dobrim preporukama i ko će vas maksimalno ispoštovati.

 

Budite tvorac vaše bajke

 

Još jedan od naših saveta je da budete istrajni i da ne dozvolite da vas pokolebaju. Ako ste zamislili tortu kao luster, piramidu, drvo, avalski toranj ili svemirski brod, ostanite pri svom stavu, jer sve je moguće, pre svega vi treba da budete zadovoljni i srećni i da tortom izmamite osmehe i poglede koji će biti prva reakcija na vašu zajedničku kreaciju. Uz pomoć svadbene torte pokažite svima prvu notu kompozicije vašeg zajedničkog života jer je to slika po kojoj će vas mnogi pamtiti. Neka vam zavide na tome što ste jedinstveni, slobodni i svoji. Zajedničkim izborom ukusa i izgleda svadbene torte utrćete put razumevanju i biće to prvi koraci vašeg bračnog života u kome sve treba da oblikujete zajedno, neka torta bude prva na tom putu.

Uključite maštu, otvorite srce, iskažite želje i ne dozvolite da vam bilo kakve prepreke stanu na put.

 

Komentari (0)