Shop for high-quality watch replica Rolex diamond watches for men and women from Diamond Source NYC.
Koji ukus izabrati za svadbenu tortu?

Koji ukus izabrati za svadbenu tortu?

23.11.2017  |  Komentari: 0

Da li će vama prioritet biti na kvalitetu hrane ili na dobroj atmosferi, to je već vaša odluka. Imajte u vidu da je naravno moguće iskombinovati ova dva, tako da se gosti oduševi i atomosferom i hranom, ali znajte da možete da napravite peh u oba slučaja. Uglavnom, hrana i piće su vrlo važni na svadbama i zato morate da propratite svaki korak. Nakon toga na red dolazi i svadbena torta. Prvo treba izabrati izgled svadbene torte, a zatim i njen ukus. Mi vam predlažemo nekoliko ideja:

 

Izaberite ukus koji vi volite

 

Ako se vaša svadbena torta sastoji iz nekoliko manjih torti, onda bar jedan ukus mora da bude po vašoj meri. U svakom slučaju torta bi na neki način trebalo da opisuje vaše zajedničke ukuse. Nemojte da razmišljate o tome da li će se dopasti ostalima. Jednostavno je, ako volite čokoladu, lešnike, orahe, neka vaše svadbene torte budu kombinacija svih tih sastojaka. Ako volite voće, neka onda svadbena torta bude lagana voćna torta itd. Znači važno je da definišete svoj ukus i da vaša torta zapravo predstavlja vas i vašeg partnera. Nikako nemojte da vam bude svejedno kojeg će ukusa biti torta, čak i ako niste neki ljubitelj slatkiša. Ta torta je vaša, onda predstavlja početak nečeg novog, nemojte ostaviti drugima da odlučuju o ukusima.

 

Čokoladna i samo čokoladna torta

 

Ako već želite da malo ugodite i drugima, onda neka jedna u nizu torti od kojih se sastoji svadbena torta, bude čokoladna. Većina sigurno voli čokoladu, tako da ovim izborom sigurno nećete pogrešiti. Zahtevajte da to bude sočna čokoladna torta, čija će svaka kora da bude jednako ukusna. Između čokoladnih kora dobro bi bilo staviti neki fil, vanilin ili slično. Takva torta i na sam izgled deluje vrlo ukusno i svi će verovatno pohrliti da probaju nju.

 

 

Torta sa bademom i belom čokoladom

 

Ovo je definitivno savršenstvo. Bademi svakom slatkišu daju posebnu notu, bademi učine da ukus bude znatno bolji. Bela čokolada i bademi su savršena kombinacija za svadbenu tortu. Ukoliko nemate inspiraciju, mi vam predlažemo da ovo obavezno bude jedna od torti.

 

Torta sa karamelom i kafom

 

Karamela i kafa daju jačinu nekoj torti. Vaša svadbena torta ne mora biti kombinacija ova dva sastojka, možete odabrati samo jedan od njih i reći onom ko vam pravi tortu da želite da taj ukus bude dominantan. Torte sa kafom su posebna priča i vrlo su ukusne i deluju na prvu loptu i da su lagane i da ih možete mnogo pojesti.

 

Torta sa alkoholom

 

Naravno, ovde se ne misli bukvalno na dodavanje alkohola, već vrlo malo dodavanje onih vrsta alkoholnih pića, koji se mnogo dobro uklapaju sa slatkišima. Može biti reči o rumu, pivu, vinu, bejlisu i slično. Na vama je da odlučite da li želite da vaša svadbena torta sadrži mrvicu alkohola ili ne. Taj alkohol se kasnije neće osećati, ali će zato uz pomoć njega da budu istaknuti i ostali elementi svadbene torte.

Komentari (0)